Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

WORKSHOPS/OPLEIDINGEN

In de make-up school van Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud bieden wij een aantal professionele make-up workshops aan. De workshops worden gegeven door een ervaren visagiste die de opleiding heeft genoten bij een van de beste scholen in Nederland. Ben je op zoek naar een leuke en unieke ervaring volg dan samen met je moeder, zus of vriendinnen één van onze leerzame en gezellige make-up workshops. Ook zijn deze workshops een echte aanrader als teamuitjes en vrijgezellenfeest.

Onze visagiste leert je graag de perfecte make-up look die bij jou past aan te brengen en te creëren. Ze geeft professionele make-up workshops waarbij je een prachtige dag make-up, een spannende smokey eye, of een mooie glamour look zelf leert aanbrengen. Ze zal je kleuradvies geven, uitleggen hoe je de make-up producten kunt gebruiken en tevens geeft ze je tips & tricks.

Tijdens de workshops werken we met make-up van het merk Annemarie Börlind. Wij hebben gekozen voor dit merk omdat het natuurlijk is en er geen schadelijke stoffen in zitten.

Alles wat je op je huid smeert komt immers in de bloedbaan dus hoe zuiverder de producten, hoe beter het is.

We bieden de volgende workshops aan:

Workshop dag make - up
Workshop voor de rijpe(re) huid
Workshop voor smokey eyes
Workshop glamour Look
Workshop business Look
Workshop huidverzorging

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief