Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Wat is permanente make-up?

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij Het Nolderwoud in Zuidwolde Drenthe (gelegen tussen Zwolle en Hoogeveen) kunt u terecht voor permanente make-up, als een van de weinigen in de regio. Het Nolderwoud is hiervoor officieel bestempeld door de GGD met een vergunning.
Bij semi-permanente make-up wordt er pigment in de huid aangebracht. De pigmenten worden enkel aangebracht op de bovenste en dunste huidlaag, hierdoor wordt de huidlaag het minst aangetast. Omdat je alleen op de bovenste huidlaag werkt, zijn de kleuren ook goed zichtbaar. De kleuren vervagen naar ongeveer 2 jaar. Na deze 2 jaar kun je er voor kiezen om een nabehandeling te laten uitvoeren. 

Hoe verloopt de behandeling?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, voeren wij eerst een intakegesprek met u. In dit gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Tevens worden er een aantal vragen over uw gezondheidstoestand gesteld. Het aanbrengen van permanente make-up kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, d.m.v. een verdovende crème. Na de eerste behandeling wordt er een vervolgafspraak gemaakt die plaatsvindt na ± 6 tot 10 weken. 

Advies voor na een behandeling

De behandelde huid moet na de behandeling de eerste 7 tot 10 dagen goed worden droog gehouden. Denk hierbij aan; geen water, lotions, crèmes e.d. op het behandelde gebied aanbrengen. De huid zal hierdoor snel en mooi genezen. Er ontstaan hele kleine korstjes op de huid. Krab deze korstjes er niet af, laat de huid het zelf afstoten. U voorkomt zo een litteken of een infectie en het pigment blijft beter zitten.

VOOR IEDEREEN DIE:
• Er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien maar niet veel tijd heeft
• Veel sport, transpireert en zwemt
• Contactlenzen draagt
• Smalle en/of bleke lippen heeft
• Het aanbrengen van make-up niet goed meer kan zien
• Allergisch is voor make-up
• Te dunne wenkbrauwen heeft
• Geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft
• Door chemo of ziekte geen haargroei heeft op de wenkbrauwen

Wil je graag meer informatie over 1 van de behandelingen? Boek dan een vrijblijvend consult.
De kosten van een consult zijn € 25,- inclusief voortekenen. Wanneer je een consult boekt en n.a.v. dit consult gelijk behandeld wilt worden, dan worden de kosten van het consult direct in mindering gebracht op de behandeling. 

Lipliner

€ 295,-

Lipliner

€ 150,-

Opfrisbehandeling

Lipliner iets inkleuren

€ 325,-

Lipliner iets inkleuren

€ 150,-

Opfrisbehandeling

Lipliner volledig inkleuren

€ 365,-

Lipliner volledig inkleuren

€ 195,-

Opfrisbehandeling

Schoonheidstip in het gelaat

€ 39,50

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief