Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Sproeten

Had jij vroeger ook sproetjes, maar zijn deze door de jaren heen vervaagd of verdwenen? Of wil je gewoon sproetjes, of een schoonheidsstip in het gelaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk sproetjes laten tatoeëren. Met deze behandeling gaan we volledig mee met de trends van dit moment, want het is namelijk helemaal 'in' om sproeten te laten tatoeëren in je gelaat. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk; 
We plannen eerst samen met jou een consult (intake gesprek) in. Tijdens dit consult wordt de kleur bepaald waarmee we sproetjes (eventueel) gaan zetten, gaan we de sproetjes voortekenen om te bepalen waar en hoeveel er worden gezet en wordt het verloop van de behandeling doorgesproken. 
Onze specialiste streeft ernaar om de sproetjes zo natuurlijk mogelijk te zetten. Alles gebeurt in overleg met jou. 

Kosten
Een consult voor het laten zetten van sproeten kost € 25,00. Wanneer je de behandeling vervolgens laat uitvoeren, wordt dit in mindering gebracht op de prijs van jouw behandeling.
De € 25,00 voor het consult dient vooraf, bij het plannen van de afspraak, aan ons te worden overgemaakt. 
De prijs van het zetten van sproeten is € 125,00 per uur. De tijd van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid sproeten die gezet moeten worden, maar over het algemeen is de gemiddelde tijd gewoon een uur. 
Er is bij ons een bushalte voor de deur, waardoor we goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer vanuit alle plekken. Je kunt dan zowel naar het station van Zwolle als naar het station van Hoogeveen reizen met de trein en vanaf daar met de bus naar Zuidwolde. Vanaf Zwolle is het nog ongeveer 45 minuten met de bus en vanaf Hoogeveen maar 20 minuten. Kom je met de auto? Parkeren kan gratis en bij ons voor de deur. 

Wil je meer informatie over deze behandeling, of wil je graag een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op! 

Telefoonnummer: 0528-373882
Mail: info@beautynolderwoud.nl 
Of vul ons contactformulier in. 

Beauty- en Huidinstituut Het Nolderwoud te Zuidwolde Drenthe
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde 

Op de grens van Drenthe en Overijssel 
In de buurt van Zwolle Meppel Hoogeveen Assen Emmen 
Centraal gelegen op ongeveer een uur vanaf Groningen Friesland Gelderland en Utrecht 

Sproetjes in het gelaat

€ 125,- per uur

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief