Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Sapkuur met flessappen

Ontgiftingsprogramma’s

Er zijn verschillende manieren waarop je je lichaam kan ontgiften. Er zijn programma’s die speciaal op de darmen werken, anderen werken vooral op de nieren, of op de huid. Als je lichaam de opgestapelde gifstoffen af kan voeren wordt daardoor je energie hersteld en zal je je gelijktijdig ook gezonder gaan voelen. Alle vormen van ontgiften zijn in principe nuttig.

Lever, nieren en longen

Je kunt je lever beschouwen als een soort ingebouwd filter die vreemde (afval)stoffen uit je lichaam filtert. De nieren filteren afval(stoffen) van het bloed in de urine en de longen verwijderen gassen terwijl we ademen. Je zult begrijpen dat het daarom belangrijk is om deze organen in topconditie te houden.

Deze 5-daagse detoxkuur werkt zowel op de darmen, nieren, lever en de huid.

Programma:

Een week voor aankomst van de detoxkuur ontvangt u van ons een schema waarmee u thuis alvast kunt beginnen met afbouwen. Hierdoor wordt het vasten voor u een stuk gemakkelijker vol te houden zodra u bij ons start.

Dag 1: Dag van aankomst
U wordt verwacht rond 14.00 uur bij het Nolderwoud ,tijdens het ontvangst met een heerlijk kopje kruidenthee heeft u een intake gesprek met onze voedingsdeskundige. Zij geeft tips en adviezen over uw eetpatroon en zal het programma met u doornemen voor de komende dagen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van diverse soorten groenten en vruchten sappen (uit fles). Daarnaast heeft u onbeperkt keuze uit verschillende (kruiden)theesoorten en citroenwater.

Dag 2 – 4: Detox
Dag 2 tot 4 staat geheel in het teken van het reinigen van lichaam en geest.
U kunt tevens gedurende uw verblijf vrij gebruik maken van de faciliteiten van de spa.
Door de heerlijke behandelingen en een andere omgeving zult u merken dat u veel minder aan eten denkt dan wanneer u thuis bent.
Daarnaast kunt u wandelen of fietsen in de prachtige natuurrijke omgeving (fietsen zijn te huur bij de receptie voor € 5,00 per dag). Ook zijn er diverse wandel en fietsroutes aanwezig. Zwemmen kan ook – mits het weer het toelaat – in de zwemvijver van het park. In de winter – mits het weer het toelaat- is hier mogelijkheid om bijvoorbeeld te schaatsen!

Dag 5: Check uit en vertrek
Deze dag is de dag van vertrek en de afsluiting van het programma. De check-uit is rond 11:00 uur, nadat het eind gesprek met de voedingsdeskundige heeft plaats gevonden.
U ontvangt van ons een opbouwschema mee voor thuis, zodat u ook thuis kunt volhouden om gezond te blijven eten.

Het arrangement is inclusief:
- 4 overnachtingen in een van onze bungalows op het park gelegen.
- dagelijks gebruik van badjas, slippers en handdoeken
- 1 keer lymfedrainage en onderwatermassage in het balneobad (30 min.)
- 1 keer een reinigende lichaamspakking (algen) (40 min.)
- 1 keer een lichaamsmassage op de hydrojet (20 min.)
- 1 keer een reinigende gelaatsbehandeling bestaande uit; huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, dagverzorging en huidadvies (50 min)
- 1 keer zonnebank
- 1 keer vibrosauna (45 min.)
- 1 keer gebruik van sauna en Turks stoombad tijdens uw verblijf

Omdat we geen grootschalig instituut zijn, staan de sauna en het Turks stoombad niet de gehele dag aan maar uiteraard wel op aanvraag.

Parkeren kan gratis voor de deur van ons beauty en kuurinstituut. Onze hotelbungalows zijn allemaal gelijkvloers en zo dus ook goed toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.

Wilt u wel graag een vastenkuur bij ons volgen, maar liever met vers geperste biologische sappen i.p.v. de sappen uit fles? Klik hier en u wordt automatisch door gelinkt naar onze pagina van de verse sapkuur.

Bijzonderheden:

De sapkuur is niet geschikt voor mensen met ernstige stoornis van de schildklier, lever, hart of pancreas. Tevens niet geschikt bij ondergewicht, verzwakking na ernstige ziekte of operatie, burn-out, anorexia/boulimia, wanneer u zwanger bent of TBC hebt gehad. Twijfelt u of een vastenkuur voor u geschikt is? Schroom dan niet om ons te bellen voor meer informatie of een vrijblijvend advies!

5-daagse detoxkuur

€ 595,- per persoon

Extra overnachting

€ 35,- per persoon

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief