Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Rimpels behandelen in Hoogeveen Drenthe

Rimpelbehandeling? Kies voor injecteerbare spierontspanners als BOTOX

Steeds vaker bezoeken vrouwen én mannen cosmetische klinieken voor een langdurige gezichtsverjonging. Ze kiezen voor een behandeling met injecteerbare spierontspanners, zoals BOTOX of voor Dermal fillers als aanvulling op bijvoorbeeld crèmes en andere actuele huidverjongingsproducten.

BOTOX of Fillers: wat is de beste keus?

We kennen twee soorten cosmetische injecties die we gebruiken bij rimpelbehandelingen:

  • Botox injecties
  • Injecteerbare fillers.

Deze kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt bij de behandeling van rimpels of bij huidveroudering. De behandeling die het beste bij u past, hangt af van het gebied dat wordt behandeld, de huidconditie en de ernst van de rimpel. Wilt u meer lezen over het verschil tussen Botox (spierontspanners) en Fillers bekijk dan onderstaande video:    Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

Rimpels behandelen met BOTOX

Met Botox laten we de spieren ontspannen die dynamische rimpels veroorzaken. Deze spieren gebruikt u als u fronst, met de ogen knijpt of als u uw lippen tuit. Dankzij een behandeling met Botox blijven deze spieren in ruststand en kunt u de gezichtsuitdrukking die rimpels veroorzaakt niet maken. Zo zorgt Botox ervoor dat uw rimpels, bijvoorbeeld fronsrimpels, geleidelijk verdwijnen. Een bijkomend voordeel van Botox is dat er geen nieuwe rimpels ontstaan in het gebied waar u bent behandeld. Voorwaarde daarbij wel is dat u de behandeling om de vier tot zes maanden herhaalt. De onderhoudsbehandelingen voorkomen dat er verdere rimpels en verticale huidlijnen ontstaan. Zo behoudt u een jeugdige uitstraling.

Werking en wetgeving

Botox wordt toegediend met een injectie. Dr. Don gebruikt hiervoor speciale canules. Daarbij gebruiken we zo nodig verdovingscrème waardoor de injecties relatief pijnloos zijn. Het totale effect van de behandeling ziet u binnen een paar dagen. De bovenliggende huid verzacht en verstrakt door het ontspannen van de onderliggende spieren. Wij maken in onze salon alleen gebruik van A-merken van de firma Merz en Allergan. Vanwege de Nederlandse wetgeving kunnen we de merknamen niet noemen in deze rubriek. Wilt u meer informatie over de merken of een intake (gratis en vrijblijvend)? Neem dan contact met ons op 0528-373882. De artsen beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van anti-aging en adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Botox: niet alleen voor 45+

In onze salon zien we steeds meer cliënten in de leeftijd van begin 30, die op zoek zijn naar behandelingen die oppervlakkige rimpels behandelen. De No-Trace-Face behandeling is dan zeer geschikt.

No-trace-face behandeling

Een strakgetrokken gezicht door een facelift is al lang verleden tijd. Maar ook een ‘plastic gezicht’ zonder uitdrukking is natuurlijk niet wat u wenst. De in Amerika geïntroduceerde no-trace-face aanpak wordt ook in Europa steeds populairder. In onze Clinique doen we eigenlijk al niet anders. Dr. Don is een voorstander van behandelingen met een natuurlijk resultaat. Voor ‘over de top’ behandelingen kunt u niet bij Clinique Dr. Don terecht!

Baby-Botox als onderdeel van de No-trace-face

Baby-Botox is de milde of lightversie van een gewone Botox-behandeling. Een behandeling met Botox is erg populair als anti-rimpelbehandeling. Door het toenemende aantal behandelingen worden de nadelen ook steeds duidelijker. Zo zien we steeds meer vrouwen in onze salon die ergens anders zijn behandeld met een overdosis spier ontspanners en die er nu heel ongelukkig mee zijn. Helaas kan Dr. Don daar niets meer aan veranderen. De tijd uitzitten na een overdosis Botox is de enige remedie. Gelukkig is de kracht van de Botox na 4-5 maanden voor het grootste gedeelte afgenomen. Om te voorkomen dat u een plastic gezicht krijgt, ontwikkelde men de Baby-Botox. Deze Baby-Botox behandeling is eigenlijk alleen toe te passen bij oppervlakkige rimpeltjes en niet bij diepere rimpels. We adviseren u graag of een Baby-Botox voor u de juiste behandeling is.

De behandeling met BOTOX

De Botox behandeling neemt niet veel tijd in beslag. Afhankelijk van het te behandelen gebied gaan we uit van ongeveer 15 tot 30 minuten. Dr. Don injecteert voorzichtig de rimpel met een ultrafijn naaldje of canule. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Soms ontstaat een klein blauwe plekje.

Veilig product

De Botox middelen zijn van een natuurlijk gezuiverd eiwit. Het werkzame bestanddeel in deze spierontspanners is afkomstig van bacteriën. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet: penicilline wordt bijvoorbeeld van schimmels gemaakt. Wanneer dit middel in de zenuw van de spier die de rimpel veroorzaakt, wordt ingespoten, komt de spier in ruststand. De huid ontspant zich en de rimpel vervaagt. Het aanwezige Botox-eiwit is voor een korte tijd actief. Het effect duurt enkele maanden. Interessant en een bijkomend voordeel is dat, hoe vaker u Botox inspuit, hoe langer de werking aanhoudt. Dit in tegenstelling tot andere medicijnen of middelen. Uw gewoonte wordt namelijk behandeld: u fronst bijvoorbeeld steeds minder. Het Botox-eiwit is veilig en wordt ook geneeskundig gebruikt bij verschillende aandoeningen. Miljoenen mensen, zowel mannen als vrouwen, zijn afgelopen 30 jaar veilig door artsen behandeld met spier ontspanners. Het is een van de meest onderzochte medische behandelingen. En er zijn geen negatieve lange termijn effecten gerapporteerd.

Advies na behandeling

Wij raden u aan om tot vier uur na de injectie niet teveel te bukken. Af en toe kan een lichte zwelling of een kleine blauwe plek ontstaan, maar die neemt snel weer af. Patiënten zijn altijd onder de indruk van de prachtige uitwerking van Botox op de huid. De huidige trend in de cosmetische geneeskunde is een natuurlijk, verzacht en een jong uiterlijk in plaats van een ‘bevroren gezicht’. Voor Dr. Don is dit niet nieuw. Hij kiest al jaren voor anti-aging die dichtbij de patiënt blijft. U moet uzelf kunnen blijven en niet iemand anders worden. Natuurlijk jongere en zachte lijnen terugbrengen in een gezicht is zijn specialiteit.

Wrinkle treatment BOTOX

Dr. Don behandelde al duizenden patiënten met Botox en hij weet de hoeveelheid gebruikte eenheden voor Botox goed te bepalen aan de hand van de spierkracht van uw gezicht. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Dr. Don vertelt zijn patiënten altijd eerlijk hoeveel Botox nodig is voor een natuurlijk resultaat.  Lichte behandeling Bij aanspannen van de spier: fijne lijntjes worden zichtbaar. Lijntjes verdwijnen bij het ontspannen van de spier. Medium behandeling Bij aanspannen van spier: huidlijnen worden zichtbaar. Huidlijnen blijven zichtbaar bij ontspannen van de spier. Intens behandelingBij aanspannen van de spier: rimpels en huidlijnen blijven ook na het ontspannen van de spier zichtbaar.  

Prijzen BOTOX

Wij hanteren in onze Clinique het principe ‘Topkwaliteit voor een eerlijke prijs’. Dr. Don werkt zo natuurlijk mogelijk en hij kijkt altijd naar uw individuele spierkracht. Hier stemt hij de juiste hoeveelheid Botox op af. Bijvoorbeeld: Frons/ voorhoofd/ kraaienpootjes/ kin/ gummysmile/ mondhoeken

1 zone € 90,00
1 zone + wenkbrauwlift € 140,00
2 zones € 170,00
2 zones + wenkbrauwlift € 170,00
3 zones € 240,00

Wij werken met zones, deze zijn berekend op basis van een gemiddeld aantal eenheden. Soms komt het voor dat er toch meer spierkracht aanwezig is bij bepaalde gebieden. Onze artsen kijken dan naar de individuele spierkracht en stemmen daar de hoeveelheid Botuline (botox) op af. U betaalt dan naast de vaste zone prijs, €10 euro per eenheid extra.

Migraine behandeling vanaf € 140,00
Overmatig zweten vanaf € 650,00
Tandenknarsen vanaf € 90,00

Beauty en Huidkliniek Het Nolderwoud Ommerweg 59 7921 TB Zuidwolde - Drenthe 0528-373882 Omgeving Hoogeveen/Meppel/Zwolle

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief