Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Prijslijst

Gegarandeerd een zeer lage prijs. De totaalprijs hangt af van de hoeveelheid rimpels die behandeld moet worden. Ook de diepte van de rimpel is belangrijk.
Om teleurstellingen achteraf te voorkomen geven wij de voorkeur aan een gratis consult waarin, in overleg met u, een volledig behandelplan wordt opgesteld. U ontvangt dan meteen een scherp prijsaanbod. Een consult is altijd vrijblijvend en de koffie/thee staat voor u klaar. Parkeren kan bij ons gratis en voor de deur, ons instituut beschikt over alle privacy die u nodig bent tijdens een behandeling.

Regio’s:

Kraaienpootjes beide zijden (1 regio)
Fronsrimpel(s) tussen de ogen (1 regio)
Voorhoofd (1 regio)

Fillers

De prijzen van filler en botox behandelingen worden berekend per hoeveelheid geïnjecteerd materiaal. De keuze voor een bepaalde hoeveelheid hangt af van de diepte van de rimpels en uw wensen en verwachtingen. We werken met de volgende fillers:  – Restylane deze filler bevat de stof hyaluronzuur.

Wij hanteren het principe ‘Topkwaliteit voor een eerlijke prijs’. Dr. Diederik kijkt altijd naar uw individuele huidconditie en stemt daar de juiste hoeveelheid filler op af.

U betaalt bij ons altijd het aantal milliliters (ML) die de arts nodig is om uw gebied op te vullen. De onderstaande prijzen is een gemiddelde schatting van een behandeling aan het betreffende gebied, dit verschilt per persoon.

Wanneer u een behandeling wilt waarvan u de prijs niet kunt vinden, schroom dan niet om telefonisch, of per mail contact met ons op te nemen.
Wij staan u graag te woord!

Één regio

€ 120,-

Twee regio s

€ 230,-

Drie regio s

€ 300,-

Tandenknarsen

vanaf € 230,-

Migrainebehandeling

vanaf € 150,-

Wallen onder de ogen

vanaf € 325,-

Vorm van de neus

vanaf € 325,-

Beide oorlellen

vanaf € 325,-

Rokerslijntje mond

vanaf € 325,-

Neus-lippenplooi

vanaf € 325,-

Vollere lippen

vanaf € 325,-

Mondhoekcorrecties

vanaf € 325,-

Lippencontour

vanaf € 325,-

Jukbeenderen

vanaf € 325,-

Wang rimpels

vanaf € 325,-

Kaaklijn lift

vanaf € 325,-

Handen

vanaf € 300,-

Liquidfacelift

vanaf € 850,-

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief