Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Permanent make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, of weinig tijd heeft om zicht op te maken ‘s morgens.
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dé oplossing.
Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.
Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanente make-up blijft over het algemeen drie tot vijf jaar zitten, maar vaak zelfs nog langer!

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?


Bij permanent make-up wordt d.m.v. een steriele ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.

Vervaagde permanent make-up is eenvoudig door onze specialiste bij te werken zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Voordat de permanent make-up door onze specialiste wordt aangebracht wordt er in het kennismakingsgesprek eerst gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. Geheel pijnloos is de behandeling niet, uiteraard verschilt dit ook per persoon daar de pijngrens bij ieder persoon verschillend is.

Onze, door het Instituut de Beauté gecertificeerde specialiste, werkt natuurlijk op hygiënische wijze. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren 1 keer per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

De mogelijkheden:

Wenkbrauwen
Dunne en/ of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan door middel van permanente make-up volledig worden gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, dan is permanente make-up voor u de oplossing.

Prijs voor zetten wenkbrauwen afhankelijk van aanwezigheid eigen wenkbrauwen.

Eyeliners
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij het zetten van een eyeliner wordt er strak langs de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

Prijzen permanente make-up
Eyeliner boven of onder € 225,00
Eyeliner boven en onder € 295,00
Eyeliner opfrisbehandeling na 1-2 jaar  € 125,00
Eyeliner opfrisbehandeling na 2 jaar of langer € 175,00
   
Wenkbrauwen hairstrokes (het zetten van kleine haartjes) € 295,00
Wenkbrauwen hairstrokes (opfrisbehandeling) € 150,00
Wenkbrauwen met ontbrekende stukjes +/- € 200,00
Wenkbrauwen kleurcorrectie € 250,00
   
Lipliner € 325,00
Lipliner (opfrisbehandeling) € 175,00
Lipliner iets inkleuren € 350,00
Lipliner iets inkleuren (opfrisbehandeling) € 200,00
Lipliner volledig inkleuren € 395,00
Lipliner volledig inkleuren (opfrisbehandeling) € 225,00
   
Schoonheidsstip in het gelaat € 39,50
Sproetjes in het gelaat per uur € 125,00

Wil je graag meer informatie over 1 van de bovenstaande behandelingen? Boek dan een vrijblijvend consult. De kosten van een consult zijn € 25,00 inclusief voortekenen. Wanneer je een consult boekt en n.a.v. behandeld wilt worden, dan vervallen de kosten van een consult.

Alle aangegeven prijzen van een opfrisbehandeling gelden voor bestaande klanten.
Alle opfrisbehandelingen voor nieuwe klanten in overleg.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief