Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Over drs. van Poelgeest

 

Kwaliteit, precisie & betrouwbaarheid

Het Nolderwoud heeft medische kennis in huis.

Om jouw huid het allerbeste te kunnen bieden, is kennis van de huid nodig. Die kennis houden wij up to date en breiden wij uit door medische expertische in te roepen. Ons team wordt versterkt door cosmetisch arts Margaret.

Dokter Margaret studeerde Medische Biologie en Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door haar voorliefde voor de huid, de cosmetiek en het snijdende aspect op dit gebied, is zij werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie en chirurgie. Zij heeft veel ervaring in zowel de medicamenteuze als chirurgische behandeling van dermatologische afwijkingen. De esthetische kant mag volgens haar daarbij nooit uithet oog verloren worden. “Of het nu gaat om huidveroudering of dermatologischeafwijkingen, het is voor mij een uitdaging om clienten te helpen de mooiste versie van zichzelf te vinden, waarbij het behoud van eigen uiterlijke kenmerken centraal staat”. Er esthetisch natuurlijk uit blijven zien is HET speerpunt van haar behandelingen en sluit dan ook naadloos aan op haar visie dat de kunst het uiterlijk op subtiele en natuurlijke wijze te verfraaien de basis moet behelzen van de cosmetischegeneeskunde.

Met haar expertise op het gebied van botox, injectables, medische peelings en PRP behandelingen kan zij samen met de kennis en kunde van het Nolderwoud-team jouwhuid en esthetische voorkomen in topconditie krijgen en houden. Dokter Margaret gebruikt  voor haar behandelingen alleen FDA goedgekeurde producten. De werkingvan deze producten zijn veilig en niet permanent.

Big registratienummer: 69919153801

 

Producten

Wij werken uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, Botox en Hyaluronzuur fillers. De werking van deze producten zijn niet permanent, ze worden op den duur opgenomen door het lichaam en zijn niet schadelijk. Klik op 1 van onderstaande logo's voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huidinstituut Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde Drenthe
 
 
 
 
 
 
 
 
Zuidwolde Drenthe, Hoogeveen, Dedemsvaart, Ommen, Overijssel, Nieuwleusen, Balkbrug, Hardenberg, Zwolle, Hattem, Hasselt, Genemuiden, Giethoorn, Assen, Groningen, Emmen 
 
 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief