Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Over drs. Poelgeest

 

Kwaliteit, precisie & betrouwbaarheid

Dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Margaret. Micro botox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimale hoeveelheden en hierdoor behoud van mimiek en eigen uiterlijk. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders. Esthetische behandel-methoden worden steeds innovatiever en verfijnder. Het is van belang de nuance van iemands wensen en uiterlijk te begrijpen en te kiezen voor het meest natuurlijke resultaat. 

drs. Margaret Poelgeest heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Ze is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar ze veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Deze vaardigheden zie je terug in haar werk als cosmetisch arts.

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Margaret. Micro botox is één van haar specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimaal ingrijpen en behoud van mimiek en karakter. Het gewenste effect bereikt ze door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

 

Producten

Wij werken uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, Botox en Hyaluronzuur fillers. De werking van deze producten zijn niet permanent, ze worden op den duur opgenomen door het lichaam en zijn niet schadelijk. Klik op 1 van onderstaande logo's voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief