Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Microdermabrasie

microdermabrasie

Een gezonde huid is van vitaal belang De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is van vitaal belang. Daarnaast bepaald de huid voor een groot deel hoe we eruit zien. Het is belangrijk de huid in goede conditie en gezond te houden. Huidaandoeningen, slechte eetgewoonten, veroudering en luchtvervuiling verstoren het normale peeling proces en het goed functioneren van de huid met als gevolg huidonregelmatigheden. Voor het verwijderen van deze onregelmatigheden en huidbeschadigingen was met tot voor kort aangewezen op chemische peelings en manuele abrasie. Bij chemische peelings wordt de huid met behulp van bepaalde stoffen behandeld. Manuele abrasie wil zeggen, het handmatig afschuren van de huid. Deze conventionele methoden hebben belangrijke nadelen. De nauwkeurigheid en dieptewerking is moeilijk te bepalen. Daarbij is de behandeling zeer pijnlijk en bestaat er een lange genezingstijd. Met de komst van de Microdermabrasie behoren deze nadelen tot het verleden.

Het principe van de Microdermabrasie: Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt op pijnloze wijze een fijne straal steriele microkristallen langs de huid gezogen. De dode en beschadigde huidcellen worden daarmee verwijderd. De huid wordt gestimuleerd versneld nieuwe cellen aan te maken en doorbloeding verbeterd aanzienlijk. Bovendien wordt hierdoor de productie van collageen en elastine in de huid verhoogd. Dit resulteert in een mooie, gezonde en vitale huid die glad en soepel aanvoelt.

Behandelniveau Hoeveel er van de opperhuid wordt verwijderd is afhankelijk van de indicatie en kan met Microdermabrasie zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Na beoordeling van het doelgebied wordt de behandeling afgestemd op net nodige behandelniveau.

Behandelniveau 1 Is een oppervlakkige behandeling van de opperhuid. Dode huidcellen worden verwijderd, verstopte poriën gaan open, de teint van de huid weer fris en stralend.

Behandelniveau 2 Is een diepe behandeling van de opperhuid, tot op de lederhuid. Het weefsel van de huid wordt zichtbaar strakker en steviger. Rimpeltjes en zelfs diepere lijnen verminderen aanzienlijk. Wordt verder onder andere toegepast bij acne, verouderde huid en hyperpigmentatie.

Behandelniveau 3 Is een diepe behandeling tot in de lederhuid. Grote onregelmatigheden en sterke beschadigingen van de huid, zoals littekens en zeer zware acne worden op dit niveau behandeld.

skin

Een doorbraak in huidverzorging Microdermabrasie is een oplossing bij veel voorkomende medische en cosmetische huidproblemen, zoals;

- Rimpels
- Lijntjes
- Actief acne
- Acne littekens
- Littekens
- Beschadigde huid
- Ouderdomsvlekken
- Hyperpigmentatie
- Verstopte poriën
- Grove / verwijde poriën
- Verouderde/ vermoeide huid
- Rokershuid
- Huidverhoorningen
-Droge en ruwe huid

Maar ook voor een opfrisbeurt is Microdermabrasie een zeer geschikte en effectieve behandeling. Microdermabrasie kan toegepast worden op elk lichaamsdeel en is geschikt voor ieder huidtype.

Voor en na de behandeling Voor de behandeling vindt er een consult met een behandelaar plaats. Tijdens dit consult wordt de huid beoordeeld, wordt alle benodigde informatie verstrekt en worden eventuele vragen beantwoord. Tevens wordt het behandelplan met u doorgenomen. Dit consult is kosteloos en vrijblijvend. Ook zal de behandelaar u adviseren hoe u de huid na de behandeling het beste kunt verzorgen.

Afhankelijk van de indicatie zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. De behandelaar zal vooraf het aantal benodigde behandelingen en de interval aangeven. De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Tarieven

De kosten voor behandeling van het gehele gelaat bedragen € 95,00 (excl. masker)

De kosten voor behandeling van het gehele gelaat met verkoelende nabehandeling bedragen € 130,00; deze bestaat uit een verkoelend masker van Dermoroller een onmiddelijke lifting en een verstevigend effect op de huid.

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel.: 0528-373882
info@beautynolderwoud.nl

Microdermabrasie behandeling excl.masker

 

€ 95,-

Microdermabrasie behandeling incl. masker

 

€ 130,-

Een verkoelend masker van Dermoroller zorgt voor een onmiddelijke lifting en een verstevigend effect op de huid.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief