Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Gezicht

De verzorgingsproducten van Annemarie Börlind staan in harmonie met de natuur. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke stoffen, kruidenextracten en zijn vrij van dierlijke extracten. Ze worden goed door de huid verdragen en zijn dermatologisch getest, goedgekeurd door Greenpeace als cosmetica zonder gifstoffen. Uiteraard zijn er voor ieder huidtype geschikte producten.

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met kleine behandelingen zoals: harsen van bovenlip en/of kin, verven van wimpers en/of wenkbrauwen voetmassage of handmassage. Gelieve dit bij het maken van uw afspraak vooraf aan ons door te geven zodat wij daar extra tijd voor kunnen reserveren.

 * Wanneer u een behandeling gepland heeft, maar niet bij ons verschijnt zonder dit te laten weten, dan zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag in rekening te brengen.

De producten van Annemarie Börlind kunnen een grote impact hebben op uw huid door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Het beste voor uw huid is om deze producten thuis te blijven gebruiken om de resultaten van de behandelingen te behouden. Deze samenwerking is zeer belangrijk, want deze versterkt, versnelt en behoudt de zichtbare resultaten.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief