Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Filler behandelingen

Meer volume dankzij fillers

Bij een gezonde jonge huid zorgt collageen en hyaluron voor volume, flexibiliteit en veerkracht. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af en hierdoor verliest u gezichtsvolume en huidelasticiteit. Door dit verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels en gezichtslijnen. De huid kan slap worden en dit alles gaat ten koste van uw jeugdige, frisse uitstraling.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over onze filler behandelingen

 

Dermal Fillers in Anti-Aging behandelingen

Fillers zorgen ervoor dat u direct een verjongd uiterlijk krijgt. Ze vullen de fijne lijntjes en rimpels, vervangen het verloren volume of accentueren de contouren in uw gezicht. Onze arts (dr Diederik) kan bijvoorbeeld uw jukbeen scherper vormgeven, de kin meer definiëren of de vorm van uw neus aanpassen. Kortom, dermal fillers geven u een fris en jonger uitziende huid en verbeteren de contouren van uw gezicht.

fillers gebieden

 

Welke gebieden kunnen we behandelen:

Fillers voor lijnen, rimpels en plooien:

 • naso-labiale lijnen (neus-mond lijnen);
 • slapen;
 • marionetlijnen (mond-kin lijnen);
 • fronslijnen;
 • traangoten;
 • liplijnen (rokers of lipstick lijnen);
 • acné littekens.

 

Fillers voor contouren en herstel:

 • lippen vullen en shapen;
 • ingevallen wangen;
 • mondhoeken draaien;
 • kinvorm definiëren;
 • slappe kaaklijn;
 • neusvorm herstellen, veranderen of creëren;
 • wenkbrauwenvorm herstellen of veranderen.

Fillers voor verjonging van de droge- en verouderende huid:

 • gezicht;
 • hals;
 • rug van de handen;
 • het decolleté gebied.
Wij gebruiken fillers van het merk Restylane.

fillers voor na 1

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?
 • Wij gebruiken alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven.
 • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
 • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
 • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 9 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.

Zo werkt het
Collageen is een natuurlijk voorkomend eiwit in de huid, dat helpt om het gezicht vorm te geven en te ondersteunen. Dermal Fillers zijn ontwikkeld om het verlies van collageen en hyaluron op te vangen. Zij vullen daadwerkelijk en maken de huid weer egaal. Weg met lijntjes, rimpels en kuiltjes. Met een filler herstelt Dr. Don de contouren en activeert de huid opnieuw. Dit allemaal zonder een operatieve ingreep.
Wat houdt de behandeling in?
Fillers zijn er in twee soorten. Eén die ontwikkeld is om volume aan te brengen in bijvoorbeeld de lippen en één die ontwikkeld is om lijntjes en rimpels te verstrakken en de huid egaler te maken. In ons instituut gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit niet-permanente fillers. U kunt dus zeker zijn van mooie resultaten en van 100% veiligheid.
De behandeling
De behandeling gaat snel en is vrijwel pijnloos. Op het te behandelen gebied brengen we eerst een milde verdovingscrème aan. Vervolgens gebruiken we een zeer fijne canule om de Dermal Filler te injecteren. Deze behandeling duurt ongeveer 20 tot 45 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Wanneer ziet u resultaat?

U ziet direct resultaat van een Dermal Filler behandeling. Na de behandeling kan een zeer lichte roodheid of kleine zwelling optreden. Dit verdwijnt na een paar uur. Daarna zijn de toning-effecten van de vulstof direct zichtbaar. Deze behandeling geeft een liftend effect gedurende ongeveer 6 tot 12 maanden.

U kunt fillers combineren met spierontspanners, zoals bijvoorbeeld B – T – X injecties. Onze artsen adviseren u graag welke behandeling bij uw wensen past. Bel voor een kosteloze intake 0528-373882 of mail naar info@beautynolderwoud.nl

Eerlijke prijs voor topkwaliteit

Rimpels krijgen we allemaal. De een al bij 28 jaar de ander misschien vanaf het veertigste levensjaar. Rimpels ontstaan door bewegingen (zoals de fronsrimpel, voorhoofdlijnen en kraaienpootjes) en door volumeverlies (zoals bij wallen, neuslippenplooi, afhangende mondhoeken en slappe kaaklijnen). Ook een sterke mimiek kan rimpels veroorzaken.

In ons instituut behandelden we al vele patiënten met dermal fillers. Dr. Diederik weet goed hoeveel milliliter filler nodig is om het door u gewenste resultaat te krijgen. Met de indeling op basis van de Glogau-schaal betaalt u nooit teveel voor een behandeling. Deze schaal geeft aan hoeveel eenheden er nodig zijn voor een mooi resultaat. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. Dr. Diederik os eerlijk naar zijn patiënten over de hoeveelheid milliliters die nodig is voor een natuurlijk resultaat.

Wij hanteren het principe ‘Topkwaliteit voor een eerlijke prijs’. Wij kijken altijd naar uw individuele huidconditie en stemmen daar de juiste hoeveelheid filler op af. Daarbij werken onze artsen volgens de methode ‘zo natuurlijk mogelijk’.

Glogau schaal

glogau schaal fillers

Licht
Fijne lijntjes worden zichtbaar, huid is nog mooi aangespannen (35-45 jaar).
Medium intens
Huidlijnen zijn zichtbaar, rimpels zijn zichtbaar en de elasticiteit van de huid is zichtbaar verminderd (45-60 jaar).
Intens
De huid is sterk verouderd, rimpels zijn verdiept en het volumeverlies is duidelijk zichtbaar (60 jaar en ouder).

Kosten Dermal Filler behandelingen

De prijzen in onderstaande tabel is de prijs van 1 milliliter ml. U betaalt bij ons altijd het aantal milliliters (ML) die de arts nodig is om uw gebied op te vullen. De onderstaande prijzen is een gemiddelde schatting van een behandeling aan het betreffende gebied, dit verschilt per persoon.

Wij gebruiken de merken van Radiesse, Glytone, en Belotero.

BehandelingPrijs
Wallen onder ogen vanaf € 325,00
Vorm van neus vanaf € 325,00
Beide oorlellen vanaf € 325,00
Rokerslijntje mond, per lijntje vanaf € 325,00
Neus-lippenplooi vanaf € 325,00
Vollere lippen vanaf € 325,00
Mondhoekcorrecties vanaf € 325,00
Lippencontour vanaf € 325,00
Jukbeenderen vanaf € 325,00
Wang rimpels vanaf € 325,00
Kaaklijn lift vanaf € 325,00
Handen 
vanaf € 300,00
Liquidfacelift vanaf € 850,00

 

Permanente fillers verwijderenPrijs
Echografische drainage 30 minuten € 600,00
Echografische drainage 45 minuten € 800,00
Echografische drainage 60 minuten € 995,00

* onze acties zijn nooit geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen, cadeaubonnen of kuurafspraken

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief