Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Filler behandelingen

 

Rimpelbehandeling? Kies voor injecteerbare spier ontspanners als BOTOX
Voordelige behandelingen met botox en fillers in het Noorden! De behandelingen worden bij ons allemaal uitgevoerd door een geregistreerd cosmetisch arts. U kunt voor alle behandelingen met botox en fillers bij ons terecht in Het Nolderwoud te Zuidwolde Drenthe. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Steeds vaker bezoeken vrouwen én mannen cosmetische klinieken voor een langdurige gezichtsverjonging. Ze kiezen voor een behandeling met injecteerbare spier ontspanners, zoals BOTOX of voor Dermal fillers als aanvulling op bijvoorbeeld crèmes en andere actuele huidverjongingsproducten.

BOTOX of Fillers: wat is de beste keus?
We kennen twee soorten cosmetische injecties die we gebruiken bij rimpelbehandelingen:

 • Botox injecties
 • Injecteerbare fillers.

Deze kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt bij de behandeling van rimpels of bij huidveroudering. De behandeling die het beste bij u past, hangt af van het gebied dat wordt behandeld, de huidconditie en de ernst van de rimpel.


Meer volume dankzij fillers
Bij een gezonde jonge huid zorgt collageen en hyaluron voor volume, flexibiliteit en veerkracht. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af en hierdoor verliest u gezichtsvolume en huidelasticiteit. Door dit verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels en gezichtslijnen. De huid kan slap worden en dit alles gaat ten koste van uw jeugdige, frisse uitstraling.

Fillers zorgen ervoor dat u direct een verjongd uiterlijk krijgt. Ze vullen de fijne lijntjes en rimpels, vervangen het verloren volume of accentueren de contouren in uw gezicht. Onze cosmetisch arts drs Diederik van Imhoff kan bijvoorbeeld uw jukbeen scherper vormgeven, de kin meer definiëren of de vorm van uw neus aanpassen. Kortom, dermal fillers geven u een fris en jonger uitziende huid en verbeteren de contouren van uw gezicht.

fillers gebieden

 

Welke gebieden kunnen we behandelen:

Fillers voor lijnen, rimpels en plooien:

 • naso-labiale lijnen (neus-mond lijnen);
 • slapen;
 • marionetlijnen (mond-kin lijnen);
 • fronslijnen;
 • traangoten;
 • liplijnen (rokers of lipstick lijnen);
 • acné littekens.

Fillers voor contouren en herstel:

 • lippen vullen en shapen;
 • ingevallen wangen;
 • mondhoeken draaien;
 • kinvorm definiëren;
 • slappe kaaklijn;
 • neusvorm herstellen, veranderen of creëren;
 • wenkbrauwenvorm herstellen of veranderen.

Fillers voor verjonging van de droge- en verouderende huid:

 • gezicht;
 • hals;
 • rug van de handen;
 • het decolleté gebied.

fillers voor na 1

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?
 • Wij gebruiken alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven.
 • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
 • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
 • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 9 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.

Zo werkt het
Collageen is een natuurlijk voorkomend eiwit in de huid, dat helpt om het gezicht vorm te geven en te ondersteunen. Dermal Fillers zijn ontwikkeld om het verlies van collageen en hyaluron op te vangen. Zij vullen daadwerkelijk en maken de huid weer egaal. Weg met lijntjes, rimpels en kuiltjes. Met een filler herstellen wij de contouren en activeert de huid opnieuw. Dit allemaal zonder een operatieve ingreep.

Wat houdt de behandeling in?
Fillers zijn er in twee soorten. Eén die ontwikkeld is om volume aan te brengen in bijvoorbeeld de lippen en één die ontwikkeld is om lijntjes en rimpels te verstrakken en de huid egaler te maken. In ons instituut gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit niet-permanente fillers. U kunt dus zeker zijn van mooie resultaten en van 100% veiligheid.

De behandeling
De behandeling gaat snel en is vrijwel pijnloos. Op het te behandelen gebied brengen we eerst een milde verdovingscrème aan. Vervolgens gebruiken we een zeer fijne canule om de Dermal Filler te injecteren. Deze behandeling duurt ongeveer 20 tot 45 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Wanneer ziet u resultaat?
U ziet direct resultaat van een Dermal Filler behandeling. Na de behandeling kan een zeer lichte roodheid of kleine zwelling optreden. Dit verdwijnt na een paar uur. Daarna zijn de toning-effecten van de vulstof direct zichtbaar. Deze behandeling geeft een liftend effect gedurende ongeveer 8 tot 12 maanden.

Rimpels krijgen we allemaal. De een al bij 28 jaar de ander misschien vanaf het veertigste levensjaar. Rimpels ontstaan door bewegingen (zoals de fronsrimpel, voorhoofdlijnen en kraaienpootjes) en door volumeverlies (zoals bij wallen, neuslippenplooi, afhangende mondhoeken en slappe kaaklijnen). Ook een sterke mimiek kan rimpels veroorzaken.

In ons instituut behandelden we al vele patiënten met dermal fillers. Wij weten goed hoeveel ml filler nodig is om het door u gewenste resultaat te krijgen. Met de indeling op basis van de Glogau-schaal betaalt u nooit teveel voor een behandeling. Deze schaal geeft aan hoeveel eenheden er nodig zijn voor een mooi resultaat. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. 

Glogau schaal

glogau schaal fillers

Licht
Fijne lijntjes worden zichtbaar, huid is nog mooi aangespannen (35-45 jaar).
Medium intens
Huidlijnen zijn zichtbaar, rimpels zijn zichtbaar en de elasticiteit van de huid is zichtbaar verminderd (45-60 jaar).
Intens
De huid is sterk verouderd, rimpels zijn verdiept en het volumeverlies is duidelijk zichtbaar (60 jaar en ouder).

Hyaluronzuur
Er zijn meerdere manieren om rimpels te behandelen, een filler herstelt de verloren volume en vult bijvoorbeeld een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen. Hyaluronzuur is lichaams- eigen en trekt vocht aan dat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid maar ook in extra volume. 

Skinbooster
Dit product wordt gebruikt om de huid van binnenuit te hydrateren en zorgt voor langdurig en natuurlijk resultaat. Door Hyaluronzuur te injecteren herstelt de huid en verbetert het de structuur en stevigheid. Je kunt het zien alsof je de beste huidverzorging direct plaats waar het effect optimaal is waardoor het de hydrobalans, stevigheid en elasticiteit verbetert. Het mooiste resultaat wordt behaald met drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken.

* onze acties zijn nooit geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen, cadeaubonnen of kuurafspraken

Wilt u meer informatie over een voordelige behandeling met botox? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend consult. De prijzen van onze cosmetische behandelingen vindt u hier. 

Beauty en Huidkliniek Het Nolderwoud in Drenthe 
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde - Drenthe
0528-373882
Omgeving Hoogeveen/Meppel/Zwolle/ net op de grens van Drenthe en Overijssel 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief