Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

ELOS

"Met ELOS wordt de huid weer prachtig egaal en bent u verlost van verkleuringen" ELOS is de meest populaire huidverjongings behandeling in de Verenigde Staten en sinds korte tijd ook in Nederland te verkrijgen. Bij Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud behandelen onze huidtherapeuten met deze geavanceerde ELOS technologie. Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud werkt uitsluitend met HBO geschoolde huidtherapeuten. Behandelingen in het gelaat worden daardoor ook veelal door zorgverzekeraars vergoed.

ELOS kan door de veiligheid en effectiviteit met recht de volgende generatie van huidverjongingstechnologie genoemd worden. Het grote onderscheid met andere methoden is niet alleen het verbluffende resultaat, maar ook dat de behandeling voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de donkere huid.

De gecombineerde bi polaire radie en licht energie van de ELOS technologie kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken, zoals: Sproeten, zon beschadegingen en leeftijdsplekken. Daarnaast kan de behandelmethode ingezet worden om de roodheid van de huid (couperose) en spinnenaders lichter te maken en uiteindelijk te doen verdwijnen.

foto ELOS(1)

Ook voor definitief ontharen, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Wat voor resultaat kun je verwachten?
Geleidelijke en cumulatieve verbetering van de huid zal bereikt worden na 3-5 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Patiënten kunnen gratis en vrijblijvend een afspraak maken om een behandelschema op te stellen. Ook zal er tijdens het gratis consult een proefflits gedaan worden zodat de patiënt zelf kan ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Doet het pijn?
De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld waardoor de behandeling veilig en pijnloos uitgevoerd kan worden. Er is geen sprake van een herstelperiode. Veel patiënten kunnen meteen na de behandeling hun werkzaamheden vervolgen.

Wat zijn de kosten?
Behandelingen worden gedaan vanaf € 35,-. Kosten voor de behandeling variëren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied. Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen.

Elos behandelingen:
Verwijderen van pigmentvlekken
Verwijderen van couperose
Definitieve ontharing met Elos
Prijzen

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel.: 0528-373882
info@beautynolderwoud.nl

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief