Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Detox dag arrangement

Te veel gegeten tijdens de feestdagen? Of gewoon goede voornemens voor 2017?
Wilt u een betere gezondheid? Dan is dit DETOX arrangement echt iets voor u.

Regelmatig ontspannen, ontgiften en ontslakken is belangrijk. Daarom hebben wij een speciaal arrangement samengesteld geheel gericht op gezondheid en ontgiften/ontslakken. Uw huid is een belangrijk orgaan bij het afvoeren van gifstoffen. Zorg daarom goed voor uw lijf en ervaar wat een detox dag voor u kan doen!

Het detoxarrangement

Ontvangst met detox thee en een gezonde lekkernij
- Intake gesprek
- Uitreiking van badjas en handdoeken
- Een reinigende detox gelaatsbehandeling (50 min) bestaande uit huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en decolletè/nek/hoofdhuidmassage, dagverzorging en huidadvies
- Detox lichaamsscrub, deze scrub werkt ontgiftend en reinigt uw huid intensief, een reinigingsritueel voor een zijdezachte huid en voorafgaand aan een heerlijke ontgiftende lichaamspakking.
- Detox zee algenpakking. Deze pakking mee zee algen heeft een ontslakkende werking. Uw stofwisseling wordt gestimuleerd en u voelt zich als herboren.
- Lichaamsmassage op de hydrojet. Op een waterbed wordt u d.m.v. krachtige waterstralen van top tot teen gemasseerd waardoor de afvalstoffen uit uw lichaam worden afgevoerd.
- Finse Sauna
- Turks Stoombad
- Gezellig bijkletsen in de whirlpool
- Tijdens dit arrangement kunt u onbeperkt gebruik maken van kruidenthee, water en vruchtensappen
- Afscheidscocktail
Gezond eten en drinken is natuurlijk een must tijdens deze dag!
Daarom serveren wij een:

Biologische detox smoothie.
Gezonde vers geperste smoothie om de huid van binnenuit te reinigen. Deze lekkere én super gezonde smoothie bevat alleen maar biologische producten. Wij passen de smoothie aan naar uw eigen wensen. Deze kan o.a. biologische sla, spinazie, appel, sinaasappel en ananas bevatten.

Biologische detox salade.
Een salade die uw lichaam helpt met de afvoer van diverse afvalstoffen. Ingrediënten (die naar eigen wens aangevuld en gewijzigd kunnen worden) zijn o.a. geroosterde pijnboompitten, wortel, appel, avocado, sla en walnoten. Met een dressing van honing, kurkuma, koriander en knoflook.

Tijdens dit arrangement is het belangrijk om goed te drinken. U kunt daarom onbeperkt (gratis) gebruik maken van bronwater vruchtensappen en kruidenthee .

Prijs € 169,95 p.p.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief