Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Definitief laser ontharen

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! De laser zorgt ervoor dat de haarwortel vernietigt wordt en niet meer terug kan groeien. Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Een super gladde, zachte en haarvrije huid.

Onze nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om overbeharing. Het is belangrijk om te weten dat haren in verschillende fases groeien. Aangezien haren alleen in de groeifase vernietigd kunnen worden, zijn er altijd meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig, met tussenpozen van ongeveer 6 weken.

 

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk, soms is er een extra verwijsbrief van uw huisarts nodig. Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH). Lees meer over vergoedingen van definitief ontharen.

“Vragen over vergoedingen? Onze huidtherapeuten helpen u telefonisch of tijdens het intakegesprek bij ons op locatie in Zuidwolde (Drenthe) graag verder. Bel naar 0528-373882”

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief