Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Collageenbank/collageen licht-therapie

COLLAGEENBANK/COLLAGEEN LIGHT-THERAPIE

De collageenbank biedt anti- aging voor het gehele lichaam en heeft daarnaast nog veel meer positieve 'bijwerkingen'. Welke dit precies zijn kun je in onderstaande beschrijving vinden.

De collageenbank verzorgt een natuurlijke huidverbetering in +/- 10 tot 12 weken, in een kuurverband van 3x per week. De behandeling heeft dus wel even tijd nodig, maar daarna heb je ook een prachtig resultaat.

Waarom de collageenbank?
Na ca. 25 jaar neemt de aanmaak van collageen in de huid geleidelijk af. Langzaam aan wordt je huid minder stevig en elastisch, dit betekent dat de huid veroudert. Collageen is een van de meest belangrijke proteïnen in ons lichaam. Elastine is een andere, maar ook hele belangrijke proteïne, die zorgt voor elasticiteit en flexibiliteit van de huid. De collageenbank bevat rode lampen. Het rode licht van de collageenlampen dringt diept door in de huid en stimuleert daar de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine, waardoor de kleur, toon en textuur van de huid verbetert. Het zuurstof en de bloedcirculatie in de huid nemen toe. Ook heeft de collageenbank naast anti- aging voor de huid nog veel meer voordelen, namelijk:

- Poriën verkleinen
- vlekjes, littekens en donkere kringen rond de ogen verminderen
- de huid wordt zachter, minder droog, strakker en verjongt aanzienlijk door de opbouw van collageen
- Het rode licht heeft een positief op psoriasis, acné, pigment/ouderdomsvlekken en sommige soorten eczeem.
- Tegen cellulitis en pijnklachten
- Werkt tegen depressies
- Het kan zelfs helpen bij het verliezen van overtollige kilo's
- Verhoogt je weerstand

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en iedere huidkleur. Het licht werkt niet bruinend doordat het geen blauw UV- licht is. De huid kan zelfs iets lichter worden van kleur wanneer je vaker onder de collageen bank gaat. Het resultaat is afhankelijk van bijvoorbeeld; de regelmatigheid van je behandeling maar ook van je levenswijze en je leeftijd. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om een kuur te volgen van circa 10 tot 12 weken met een behandeling van 2 á 3 keer per week.
Wanneer je een kuur bij ons komt volgen maken we samen een persoonlijk behandelplan.

Tarieven:

1 ‘losse’ behandeling : € 10,00

Kuur van 10 behandelingen : € 80,-

Kuur van 20 behandelingen : € 150,-

Kuur van 30 behandelingen : € 215,-

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief