Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Botox Zwolle | Het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe

   Over drs. van Imhoff

 

Kwaliteit, precisie & betrouwbaarheid

Dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Micro botox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimale hoeveelheden en hierdoor behoud van mimiek en eigen uiterlijk. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders. Esthetische behandel-methoden worden steeds innovatiever en verfijnder. Het is van belang de nuance van iemands wensen en uiterlijk te begrijpen en te kiezen voor het meest natuurlijke resultaat. 

drs. Diederik van Imhoff heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Deze vaardigheden zie je terug in zijn werk als cosmetisch arts.

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. Micro botox is één van zijn specialiteiten waarbij men in staat is er jonger en gezonder uit te zien met minimaal ingrijpen en behoud van mimiek en karakter. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

Producten

drs. van Imhoff werkt uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, Botox en Hyaluronzuur fillers. De werking van deze producten zijn niet permanent, ze worden op den duur opgenomen door het lichaam en zijn niet schadelijk. Klik op 1 van onderstaande logo's voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u meer informatie over een voordelige behandeling met botox? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend consult. 

Beauty en Huidkliniek Het Nolderwoud in Drenthe 
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde - Drenthe
0528-373882
Omgeving Hoogeveen/Meppel/Zwolle/ net op de grens van Drenthe en Overijssel 

 
 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief