Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Botox behandelingen

Rimpelbehandeling? Kies voor injecteerbare spier ontspanners als BOTOX

Voordelige behandelingen met botox en fillers in het Noorden! De behandelingen worden bij ons allemaal uitgevoerd door een geregistreerd cosmetisch arts. U kunt voor alle behandelingen met botox en fillers bij ons terecht in Het Nolderwoud te Zuidwolde Drenthe.

Steeds vaker bezoeken vrouwen én mannen cosmetische klinieken voor een langdurige gezichtsverjonging. Ze kiezen voor een behandeling met injecteerbare spier ontspanners, zoals BOTOX of voor Dermal fillers als aanvulling op bijvoorbeeld crèmes en andere actuele huidverjongingsproducten.

BOTOX of Fillers: wat is de beste keus?

We kennen twee soorten cosmetische injecties die we gebruiken bij rimpelbehandelingen:

  • Botox injecties
  • Injecteerbare fillers.

Deze kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt bij de behandeling van rimpels of bij huidveroudering. De behandeling die het beste bij u past, hangt af van het gebied dat wordt behandeld, de huidconditie en de ernst van de rimpel.

Wilt u meer lezen over het verschil tussen Botox (spier ontspanners) en Fillers bekijk dan onderstaande video:

 

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten, echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk en vrijblijvend advies geven. 

Rimpels behandelen met BOTOX

Met Botox laten we de spieren ontspannen die dynamische rimpels veroorzaken. Deze spieren gebruikt u als u fronst, met de ogen knijpt of als u uw lippen tuit. Dankzij een behandeling met Botox blijven deze spieren in ruststand en kunt u de gezichtsuitdrukking die rimpels veroorzaakt niet maken. Zo zorgt Botox ervoor dat uw rimpels, (bijvoorbeeld frons rimpels), geleidelijk verdwijnen.

Een bijkomend voordeel van Botox is dat er geen nieuwe rimpels ontstaan in het gebied waar u bent behandeld. Voorwaarde daarbij wel is dat u de behandeling om de vier tot zes maanden herhaalt. De onderhoudsbehandelingen voorkomen dat er verdere rimpels en verticale huidlijnen ontstaan. Zo behoudt u een jeugdige uitstraling.

Werking en wetgeving

Botox wordt toegediend met een injectie. Drs. Poelgeest gebruikt hiervoor speciale canules. Daarbij gebruiken we zo nodig verdovingscrème waardoor de injecties relatief pijnloos zijn. Het totale effect van de behandeling ziet u binnen een paar dagen. De bovenliggende huid verzacht en verstrakt door het ontspannen van de onderliggende spieren.

Wilt u meer informatie over de merken of een intake (gratis en vrijblijvend)? Neem dan contact met ons op 0528-373882. De artsen beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van anti-aging en adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Botox: niet alleen voor 45+

In onze salon zien we steeds meer cliënten in de leeftijd van begin 30 die op zoek zijn naar behandelingen die oppervlakkige rimpels behandelen. De No-Trace-Face behandeling is dan zeer geschikt.

Botox vermindert tijdelijk de spieractiviteit en pakt daarmee de dynamische rimpels aan. Doordat de spieren niet meer bewegen krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt en dit wordt behandeld per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone. 

De behandeling met BOTOX

De Botox behandeling neemt niet veel tijd in beslag. Afhankelijk van het te behandelen gebied gaan we uit van ongeveer 15 tot 30 minuten. We injecteren voorzichtig de rimpel met een ultra fijn naaldje of canule. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Soms ontstaat een klein blauwe plekje.

Botox vermindert tijdelijk de spieractiviteit en pakt daarmee de dynamische rimpels aan. Doordat de spieren niet meer bewegen krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt en dit wordt behandeld per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone.
 

De verschillende zones die we kunnen behandelen met botox;

Halve zone/micro botox
Deze behandeling wordt ook wel gebruikt om de oppervlakkige rimpels te behandelen en te vervagen en heeft een zeer subtiel resultaat. Een wenkbrauwlift, beginnende kraaienpootjes, lip of voorhoofdsrimpels vervagen mooi bij deze lage dosering.

Eén zone Botox
Voorhoofdsrimpels, frons, of kraaienpootjes kunnen behandeld worden met 1 zone botox. Deze behandeling richt zich op een deel van het gezicht.

Twee zones Botox
Door twee zones gecombineerd te behandelen kunnen bijvoorbeeld zowel de fronsrimpel als de voor- hoofdsrimpels vervagen voor optimaal resultaat.

Drie zones Botox
Alle gebieden van het gezicht worden behandeld door voor drie zones te kiezen. De frons, de voor- hoofdsrimpels en de kraaienpootjes worden tegelijk behandeld.


Extra toepassingen Botox;

Hyperhidrose
Botox wordt ook gebruikt om overmatig transpireren onder de oksels tegen te gaan. Informeer bij uw verzekeraar of dit eventueel vergoed wordt. 

Migraine
Botox wordt gebruikt als behandeling tegen migraine en spanningshoofdpijn. Door bepaalde spieren te ontspannen kunnen klachten worden verminderd.

Bruxisme (knarsetanden)
Met botox kan spierspanning gedoseerd verlaagd worden van het kaakgewricht. Hierdoor kunnen lokale pijnklachten, hoofdpijn en tandenslijtage afnemen. 

Veilig product

De Botox middelen zijn van een natuurlijk gezuiverd eiwit. Het werkzame bestanddeel in deze spier ontspanners is afkomstig van bacteriën. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet: penicilline wordt bijvoorbeeld van schimmels gemaakt. Wanneer dit middel in de zenuw van de spier die de rimpel veroorzaakt, wordt ingespoten, komt de spier in ruststand. De huid ontspant zich en de rimpel vervaagt.

Het aanwezige Botox-eiwit is voor een korte tijd actief. Het effect duurt enkele maanden. Interessant en een bijkomend voordeel is dat, hoe vaker u Botox inspuit, hoe langer de werking aanhoudt. Dit in tegenstelling tot andere medicijnen of middelen. Uw gewoonte wordt namelijk behandeld: u fronst bijvoorbeeld steeds minder.

Het Botox-eiwit is veilig en wordt ook geneeskundig gebruikt bij verschillende aandoeningen. Miljoenen mensen, zowel mannen als vrouwen, zijn afgelopen 30 jaar veilig door artsen behandeld met spier ontspanners. Het is een van de meest onderzochte medische behandelingen. En er zijn geen negatieve lange termijn effecten gerapporteerd.

Advies na behandeling

Wij raden u aan om tot vier uur na de injectie niet teveel te bukken. Af en toe kan een lichte zwelling of een kleine blauwe plek ontstaan, maar die neemt snel weer af. Patiënten zijn altijd onder de indruk van de prachtige uitwerking van Botox op de huid. De huidige trend in de cosmetische geneeskunde is een natuurlijk, verzacht en een jong uiterlijk in plaats van een ‘bevroren gezicht’.

Voor Margaret is dit niet nieuw. Hij kiest al jaren voor anti-aging die dichtbij de patiënt blijft. U moet uzelf kunnen blijven en niet iemand anders worden. Natuurlijk jongere en zachte lijnen terugbrengen in een gezicht is zijn specialiteit.

Wrinkle treatment BOTOX

Drs. Poelgeest behandelde al duizenden patiënten met Botox en ze weet de hoeveelheid gebruikte eenheden voor Botox goed te bepalen aan de hand van de spierkracht van uw gezicht. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Wij vertellen onze patiënten altijd eerlijk hoeveel Botox nodig is voor een natuurlijk resultaat. 

Lichte behandeling
Bij aanspannen van de spier: fijne lijntjes worden zichtbaar. Lijntjes verdwijnen bij het ontspannen van de spier.

Medium behandeling
Bij aanspannen van spier: huidlijnen worden zichtbaar. Huidlijnen blijven zichtbaar bij ontspannen van de spier.

Intens behandeling
Bij aanspannen van de spier: rimpels en huidlijnen blijven ook na het ontspannen van de spier zichtbaar.

 

Wilt u meer informatie over een voordelige behandeling met botox? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend consult. 

Beauty en Huidkliniek Het Nolderwoud in Drenthe 
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde - Drenthe
0528-373882
Omgeving Hoogeveen/Meppel/Zwolle/ net op de grens van Drenthe en Overijssel 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief