Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Botox behandeling Overijssel

Heeft u er altijd al jonger en frisser uit willen zien, maar hier niet te veel geld aan uit geven of er ver voor willen reizen?
Het liefst wilt u waarschijnlijk dat mensen vinden dat u er uitgerust uitziet zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Een behandeling met onze fillers en botulines biedt dan uitkomst.

Voor deze behandelingen komt Cosmetisch arts Donald Ottens (dr. Don) van Clinique Dokter Don bij ons op locatie in Het Nolderwoud te Zuidwolde - Drenthe

Botox en radiesse aanbieding wegens succes verlengd.
We zijn in het behandelen van rimpels minstens net zo goed als andere klinieken in het Noorden maar we zijn wel tot 40% voordeliger dan grotere klinieken. De prijzen van onze fillers, botox en radiesse hebben we tijdelijk verlaagd. Klik hier voor een overzicht van onze actuele tarieven. Wegens het succes van de afgelopen maanden hebben wij besloten de tarieven voorlopig nog verlaagd te laten.

Bovendien kunt u bij ons vaak binnen een week terecht en leveren we uitstekende nazorg. We zijn gecertificeerde artsen en werken alleen met topproducten.

Rimpels verwijderen met fillers of botox
Dokter Don gebruikt alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken. Zo werken wij met fillers van Restylane, Emervel, Glytone en Stylage. Met deze fillers oogt u in een ommekeer weer jaren jonger en ziet u er frisser en minder vermoeid uit. Met onze injectables maken we uw huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt uw gezicht meer volume.

Fillers op basis van Hyaluronzuur

Neus-lippenplooien, marionetlijnen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze vullende gel komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels. Diepe rimpels vullen we vervolgens op.

Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine. Ook tegen overmatig zweten (hyperhidrosis) is botox bewezen effectief gebleken.

Hoe lang duurt het effect van een botox behandeling?
voorna

Rimpels verwijderen met botox. Fronsrimpels: voor en na

Het resultaat van een rimpel-behandeling met botuline toxine (Botox) ziet u na 3 tot uiterlijk 10 dagen. Botox zorgt voor een ontspannen uitdrukking zonder rimpels. U ziet er niet alleen mooi uit, maar u voelt zich ook prettiger omdat u meer rust in uw gezicht ervaart.

Het effect van een behandeling met Botuline toxine houdt 3 tot 7 maanden aan. De behandeling is gevoelig, maar niet pijnlijk.

Hoe lang duurt het effect van een filler behandeling?
Voor en na resultaat van een rimpelbehandeling met Restylane

Voor en na resultaat van een fillerbehandeling met Restylane

Na een rimpelbehandeling met fillers ziet u direct resultaat. Veel fillers stimuleren de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid.

Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier. Het rimpels verwijderen is niet erg pijnlijk. Indien het wel gevoelig wordt passen we vaak een verdovende crème toe.
Wilt u meer weten over onze behandelingen met botox of fillers?
Bel 0528-373882 of mail naar info@beautynolderwoud.nl voor het plannen van een intakegesprek. Er wordt dan gekeken wat voor u de beste behandeling is. Tevens wordt uitgelegd hoe een behandeling precies verloopt. Ook krijgt u dan een prijsopgave.

Beauty en Huidkliniek Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde - Drenthe - Omgeving Hoogeveen/Meppel/Zwolle

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief