Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Bloedplaatjes - PRP Plasma

PRP plasma
Wat is een PRP Plasma behandeling?
PRP plasma helpt het volumeverlies van de huid te herstellen en de verslapte huid te verstrakken. PRP staat voor Bloedplaatjes Rijk Plasma, soms ook bekend onder de Engelse naam: Platelet Rich Plasma.

PRP platelet rich plasma
Groeifactoren in PRP Plasma
PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleren om verouderde of beschadigde weefsels te herstellen met behulp van natuurlijke herstelprocessen uit het lichaam. Met deze techniek kunnen wij uw huid verjongen door dit plasma met groeifactoren direct in de huid te brengen waar rimpels, plooien of zelfs acne littekens zijn. Wanneer deze behandeling wordt toegepast op het gezicht wordt deze ook wel Vampire Facelift genoemd. Ook kan PRP worden toegepast bij haarbehandelingen. Hier kunt u meer over lezen over PRP voor haren op onze website speciaal voor haar behandelingen op www.haarkliniekdrdon.nl.

PRP Plasma kan worden gebruikt bij:
fijne lijntjes en rimpels
dunne en transparante huid
volume- en vetverlies
verslapping van de huid
vergrote poriën
droge en doffe huid die soms kan jeuken
hyperpigmentatie (zon en ouderdomsvlekken)
roodheid
ongelijke huidtextuur
fijn en dunner wordend haar
Is de PRP Plasma behandeling veilig en effectief?
Deze behandeling is veilig en effectief en wordt al vele jaren gebruikt in de tandheelkunde en de orthopedische chirurgie. Het heeft sinds kort zijn weg gevonden naar de esthetische geneeskunde. We zien in onze clinique geweldige verjongingsresultaten met behulp van PRP Plasma in combinatie met mesotherapie (Dermicapen) of in combinatie met Lipofilling.

Met succes gebruiken wij PRP plasma na een haartransplantatie. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Haarkliniek Dr. Don.

Wat u ziet na de behandeling met PRP Plasma?
Uw huidskleur wordt van een "jongere" kleur als gevolg van de vorming van nieuwe bloedvaatjes. Nieuwe collageen formaties in de onderste lagen van uw huid (dermis) tillen uw gezicht als het ware terug naar uw jeugdige vorm. Omdat de groeifactoren werken aan de nieuwe opbouw van de dermis, ziet de epidermis (de buitenste lagen van uw huid) er strakker en stralender uit.

Het resultaat van PRP Plasma
De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling
Drie behandelingen zijn nodig voor een optimaal resultaat
Het resultaat is niet direct zichtbaar, de productie van collageen kost tijd. Na de behandeling gaan de groeifactoren aan de slag en doen ze hun werk. Dit effect duurt vier tot zes weken, waarna de tweede behandeling plaatsvindt. We adviseren om ongeveer drie behandelingen met een tussenpose van 6 weken te ondergaan voor een optimaal resultaat. Vervolgens is het effect ongeveer een jaar zichtbaar. Als u daarna één keer per jaar terugkomt, houd u het effect in stand. Uiteraard is het blijvende resultaat in de toekomst ook afhankelijk van andere factoren, zoals uw leefstijl (roken, stress etc.).

Weinig kans op bijwerkingen

De behandeling geeft weinig kans op bijwerkingen. Na de behandeling kan enige zwelling, roodheid of een blauw plekje ontstaan. Deze trekken echter snel weer weg. Na de Mesotherapie met PRP plasma ondergaat u een helende en weldadige lichttherapiebehandeling onder de ELT Beauty Angel. Lichttherapie zorgt voor snellere heling ( minder blauwe plekjes) en versterking van de PRP plasma behandeling.

Vampire Facelift met PRP plasma is niet voor iedereen weggelegd dit hangt af van uw gezondheid. Laat u informeren door ons team. Een vrijblijvende intake is gratis.

Opbouw van de PRP Plasma behandeling
Huidanalyse met behandelplan
Voorbereiding behandeling; de arts of een geautoriseerde huidtherapeute/doktersassistente neemt een kleine hoeveelheid bloed bij u af.
Daarna wordt het bloed gecentrifugeerd in het laboratorium (10 minuten) tot PRP-plasma
Opbrengen van 1e deel PRP-plasma op het te behandelen gebied
Inbrengen in de huid van het PRP-plasma met de Dermicapen (Mesotherapie)
Opbrengen 2e deel PRP-plasma met een Mesosolution zoals ampul HA-solution
Inbrengen in de huid van het PRP-plasma op de probleemzones met de Dermicapen (Mesotherapie)
Aanbrengen laatste deel PRP- plasma met de Skincooli ( verkoelend en verzachtend)
Lichttherapie met ELT Energizing Red Light Technology
Camouflage foundation met Lycogel
Prijzen Vampire Facelift - PRP plasma
Per behandeling, € 250,00
Een kuur van 3 behandelingen, € 650,00 (uw voordeel € 100,00)

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief