Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Beauty dag nabij hoogeveen | Het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe

Kijk en geniet van een goed verzorgde dag, ochtend of middag in ons kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut gelegen in Drenthe tussen Zuidwolde en Balkbrug (Overijssel).

beauty-met-bloemen(2)Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet?

Beauty-en Kuurinstituut het Nolderwoud ligt verscholen in de bossen van Zuidwolde in Drenthe.
In dit kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut vindt u nog de aandacht, privacy en gezelligheid die u in deze jachtige tijd soms zo hard nodig bent.
We bieden halve, hele en meerdaagse beautyverwendagen en een scala van behandelingenvoor gelaat, handen, voeten en lichaam zoals huidverbetering, massages, hotstone massages/behandelingen, peelings, pakkingen, maskers, manicure, pedicure, maar ookworkshops over make-up- en huidverzorging en een visagie opleiding .Tevens verzorgen wevasten en reinigingskuren waarbij u overnacht in één van onze hotelbungalows.
Ook groepen ( familie, vriendinnen of collega’s ) kunnen zich bij ons prima vermaken in onzegroepsaccommodatie’s voor 22 personen.
De sauna waar badkleding verplicht is kan ook afgehuurd worden door groepen tot 15 personen. U kunt dan gebruik maken van de sauna, Turks stoombad en whirlpool en hebt dan zelf de keuze of u badkleding in de sauna draagt.

We hopen dat we u via onze website voldoende informatie kunnen geven, mocht u vragen hebben neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

Een afspraak maken of meer informatie?
Bel: 0528-373882

Nieuwsbrief ontvangen? Klik hier voor het aanmeldformulier.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws via onze nieuwsbrief