Verwijderen van couperose met Elos

 
logo Health Laser Therapy Cosmetique Totale
 

Een lichtpuntje voor ontsierende vaatjes in het gezicht. Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van kleine, rode adertjes (couperose) op de neus of op de wangen. Grote temperatuurschommelingen kunnen couperose verergeren, maar ook bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben. Deze kleine verkleuringen in de huid zijn vaak heel storend voor de persoon in kwestie. Zo kan een klein gesprongen adertje oftewel spinnetje, het gezicht ontsieren.

Elos is een geavanceerde technologie die bestaat uit radiofrequentie gecombineerd met intens gepulst licht. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen en hebben bewezen volledig veilig te zijn. Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elosflits worden de vaatjes onzichtbaar. Het rood van de adertjes absorbeert de lichtbundel waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen. Er is geen verdoving nodig en er wordt ook niet gewerkt met medicijnen.

De Elos behandeling is snel, effectief en veilig. Na meestal niet meer dan twee of drie behandelingen variërend van een paar minuten tot circa een half uur is het gewenste resultaat al bereikt.

Lees hier meer informatie over vergoedingen door uw zorkverzekeraar.

De behandeling is heel geschikt voor het verwijderen van:

- Spinnenkopjes of couperose
- Rosacea
- Wijnvlekken

Prijzen ELOS behandelingen
Meer informatie over Elos

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel.: 0528-373882
info@beautynolderwoud.nl

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter