Definitieve ontharing met Elos

Voorgoed van uw ongewenste haargroei af, met de meest vernieuwde ontharingsmethode, de Elos laser technologie. Veilig voor alle huidtypes en mogelijk bij alle haarkleuren.

Vergoeding van Elos ontharen door zorgverzekeraars is goed geregeld!

U herkent vast de situatie waarin u na het scheren of harsen last krijgt van jeukende bultjes of ontstekingen. Nu is er de mogelijkheid om definitief te ontharen zonder de nasleep van deze vervelende huidklachten. Bij Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud kunt u veilig en effectief elk lichaamsdeel laten behandelen met de nieuwste medische lasers. Na de behandeling kunt u gemakkelijk uw kosten bij uw zorgverzekeraar declareren.

Naast het feit dat de behandeling met de Elos technologie veilig is voor iedere huidskleur, is het met deze vernieuwde techniek ook mogelijk om zowel donker/blond/grijs of vlassig haar te behandelen. Tot voorheen is dit met traditionele IPL en laserapparatuur nooit mogelijk geweest. Ons Elos systeem is daarin dus uniek!

Tijdens deze behandeling zult u professioneel benaderd en behandeld worden, doordat wij uitsluitend met HBO opgeleide huidtherapeuten werken. We zijn hiervoor big- en kwaliteitsgeregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten. Hierdoor is er een goede naam bij zorgverzekeraars en worden behandelingen in het gezicht vergoed.

Ook voor huidverjonging/-verstrakking, acne littekens, pigmentproblemen, kalknagels en couperose kunt u bij ons terecht.

U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, waarin onze huidtherapeut u de meest geschikte behandeling kan adviseren.

Prijzen ELOS behandelingen
Meer informatie over Elos

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel.: 0528-373882
info@beautynolderwoud.nl

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter