Acne-behandeling

gezichtWat is acne?
Acne vulgaris is de meest voorkomende huidaandoening bij jonge mensen. Kenmerkend zijn de papels, pustels (puistjes) en comedonen (mee-eters) die voorkomen in het gezicht, op de schouders borst en rug. Acne is een aandoening van de talgklieren. De talgklieren produceren talg om de huid soepel te houden, wanneer dit proces door verschillende factoren verstoord raakt ontstaat acne. Ongeveer 40% van de pubers en jong volwassenen lijdt aan deze aandoening.

Factoren waardoor acne ontstaat:

- erfelijkheid
- hormonen: met name de pubertijd
- bacteriën
- stress
- hygiëne

Acne of (jeugd-)puisten, hoe kom je eraf zonder onnodige littekens?
Allereerst is het belangrijk om van de puistjes af te blijven. Uitknijpen veroorzaakt vaak littekens. Daarnaast is het goed om de huid goed te verzorgen om acne te bestrijden en erger te voorkomen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Hoe helpen we jou?
Je kunt bij ons terecht voor een acne-behandeling en advies om thuis je huid te verzorgen.
De acne-behandeling wordt gegeven met Annemarie Börlind. Deze speciale producten zijn uitermate geschikt voor de acne-huid. Ook kun je met deze producten de behandeling thuis voortzetten wat de doeltreffendheid van de behandeling aanzienlijk vergroot.
Wanneer je de acne echt goed wilt bestrijden kun je de acne-behandeling het beste in kuurverband doen in combinatie met een goede huidverzorging thuis. Een kuur van 5 behandelingen maakt vaak al veel verschil..

Megapeel
Ook kun je kiezen voor een micro-dermabrasie behandeling. Wij behandelen de huid met de megapeel. De megapeel verwijdert de dode huidcellen veel dieper dan een gewone manuele peeling. Dit gebeurt met aluminiumdioxide kristallen die de huid superfijn schuren waarna de dode huidcellen afgezogen worden. Deze behandeling kan worden ingezet wanneer je toch last van littekens hebt gekregen. Op actieve acne is de megapeel-behandeling minder geschikt.
Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken wat littekens doet verminderen.
De megapeel behandeling bij littekens dient altijd in kuurverband te gebeuren (minimaal 5 behandelingen)

Vergoeding door de zorgverzekeraar
Zowel de acne-behandelingen als de megapeel kunnen door uw zorgverzekering worden vergoed. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel.: 0528-373882
info@beautynolderwoud.nl

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter