make-up workshop Overijssel

Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud ligt verscholen in de Drentse bossen, net op de grens van Overijssel en Drenthe in het kleine dorpje Zuidwolde. Het is een heerlijke, rustige locatie waar u gratis en voor de deur kunt parkeren. U kunt bij ons terecht voor vele soorten behandelingen, zoals massages en gezichtsbehandelingen, maar ook voor arrangementen, zoals hele- halve- en meerdaagse arrangementen, of sauna arrangementen. Alle behandelingen/arrangementen kunnen ook plaats vinden in duo vorm.

Workshop met tips en nieuwe trends voor 4 tot 25 personen.

Visagie is een artistiek vak, gebaseerd op kennis en vaardigheden. Deze kennis en vaardigheden zijn nodig om het perfecte make-up resultaat af te kunnen leveren. Bij deze workshop leren wij u al onze schoonheidsgeheimen en de nieuwste trends. Een leuke workshop als bedrijfsuitje of met een groep vriendinnen.

Laat u zich eens inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van make-up. In deze fascinerende wereld leert u hoe u het mooiste bij uzelf naar boven kunt halen en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Dit alles wordt verzorgd in de make-up ruimte van ons gezellige Beautyinstituut.
Gedurende de workshop leert u omgaan met kleuren, hoe maakt u zich op als u een bril draagt, een donkere huidskleur heeft, hoe verlegt u de accenten voor gezichtscorrecties, stand- en/ of wenkbrauwcorrecties? Wij geven u de nieuwste trends in make-up.

Prijs

€ 35,00 per persoon

Bekijk onze website voor ons gehele aanbod!

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter