Informatie Body wrap

Wat is deze set-n-me-free bodywrap?

Dit gezonde afslankprogramma bestaat uit het verwijderen van gifstoffen waardoor u duidelijk op vettere lichaamsdelen een maatje minder wordt. De aloë vera in de oplossing is vochtinbrengend en zal de huid verstevigen en verzachten,, zodat deze babyzacht aanvoelt, zonder dat u het product hoeft af te douchen. De behandeling en de “allemaal eetbare” ingrediënten zijn volkomen veilig, gezond en zeer ontspannend.

Hoe werkt het?

De oplossing met aloë vera en natuurlijke kruiden uit de VS vormt een combinatie die de in proteïnewand om de vetcel doordringt en de gifstoffen uit de vetcellen afvoert naar het lymfesysteem. In het lymfesysteem kunnen de gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden wanneer de cliënt gedurende 3 dagen water drinkt. Dit veroorzaakt een verkleining van de vetcel die duidelijk meetbaar is.

Hoe wordt de bodywrap aangebracht?

De cliënt moet zich voor hij/zij naar de bodywrapbehandeling komt zonder zeep of andere cleansers wassen en hierna geen lotions op de huis aanbrengen. Set-N-Me-Free Aloë Body Wash reinigt de poriën grondig en zal de droge dode huidcellen van de opperhuid verwijderen. De oplossing kan makkelijk in de huid doordringen zonder dat er een laagje is of resten zijn die het proces kunnen verhinderen. Deze wash is de enige cleanser die voor de bodywrapbehandeling gebruikt mag worden. Katoenen banden worden in de aloë en kruiden geweekt, verwarmd en dan op het lichaam aangebracht als een wrap in een “mummiestijl”. De wrap wordt niet strak aangebracht. De cliënt zal comfortabel 45 minuten lang ontspannen. Er mag tijdens de wrapbehandeling geen zweten optreden omdat dit het doordringen van de oplossing verhindert.

Hoeveel centimeter zal ik kwijtraken?

Allereerst treedt er centimeterverlies door het verlies van nieuw vet, en de aloë werkt om het oudere vet en de sinaasappelhuid te verzachten. Soms zijn er 4 of 5 wrapbehandelingen nodig om de harde cellen van de sinaasappelhuid te verzachten. Na elke behandeling treedt er centimeterverlies op bij de verzachte plekken. Armen die niet erg gespierd zijn raken meestal over de gehele arm ongeveer 0.6 cm kwijt. Het vet op de rug en onder de armen wordt makkelijk verwijderd omdat er op deze plekken weinig sinaasappelhuid voorkomt. Bij het centimeterverlies zal de huid prachtig verstevigen en verstrakken. Kijk eens naar de tabel met het centimeterverlies hiernaast. Stelt u zich voor hoe lang u zou moeten afslanken om 2.5 cm op uw billen kwijt te raken. De meeste cliënten zullen merken dat hun kleren na slechts een paar behandelingen losser gaan zitten .

Zal ik rond mijn borsten centimeters kwijtraken?

Rond de borsten treedt er snel verlies op als deze behandeld worden. Bij typisch centimeterverlies na twee volledige bodywraps zult u waarschijnlijk een kleinere BH nodig hebben. Het is het beste om de borsten niet te behandelen als dit niet gewenst is.

Wat kan de Aloë & kruiden bodywrap aan sinaasappelhuid doen?

Sinaasappelhuid wordt in het weefsel gevormd doordat het vuilafvoerproces van het lichaam langzamer is geworden. Let wel dat het verwijderen van sinaasappelhuid een verandering in de weefselstructuur teweeg brengt, maar dat er vrijwel geen centimeterverlies zal optreden. We hebben in 80% van de gevallen succes met het verwijderen van sinaasappelhuid na een kuur van 10-15 wrapbehandelingen. Het is erg belangrijk dat u alcohol, zout en pikant voedsel vermijdt, anders zal het water dat u drinkt de gifstoffen die de sinaasappelhuid op zijn plaats houden niet kunnen afvoeren naar het lymfesysteem. Behandel met tussenpozen van 4-5 dagen.

Helpt de body wrap tegen zwangerschapsstriemen?

Zwangerschapsstriemen zijn gedeeltelijke scheuren in de huid als resultaat van overgewicht of zwangerschap. De uitgerekte plek wordt bij het straktrekken van de huid kleiner, waardoor de omvang en de kleur van de zwangerschapsstriemen vermindert. Set-N-Me-Free Aloë Smeerwortelgel zal de huidcellen voeden en daarmee de groei van nieuwe cellen bevorderen. Breng deze lichte gel elke dag na het wassen aan.

Hoeveel raak ik na een aantal behandelingen kwijt?

De beste resultaten worden na 12 wraps bereikt. een cliënt kan tot twee kledingmaten kwijtraken met een kuur van 12 wraps met tussenpozen van 4-5 dagen. Deze resultaten kunnen worden bereikt door dagelijks in het bad de Set-N-Me-Free Aloë Body Wash te gebruiken om de poriën schoon te houden. De hoeveelheid die u eet moet aangepast worden aan uw nieuwe maat, en u moet 3 dagen lang na elke wrap elek dag 3-4 liter water drinken.

Hoe zit het met de Aloë body wash?

Dit product bestaat o.a. uit “enzymactieve” Aloë vera en zeep met kokosnootolie. De wash laat geen laagje achter op de huid en zal lelijke pukkeltjes die door dichte proiën veroorzaakt worden verwijderen. Cliënten die elke dag Set-N-Me-Free Aloë Body Was verliezen tot 40% meer dan mensen die andere cleansers gebruiken.

Wat draag ik tijdens een behandeling?

Bij vrouwen wordt de wrap aangebracht over de BH en een katoenen onderbroek, bij mannen over joggingshorts. De oplossing kan niet in synthetische kleding doordringen, dus bevelen wij aan dat u altijd katoenen kleding draagt. Neem schoon ondergoed mee, want de kleding die u draagt tijdens de behandeling wordt nat.

Hoe vaak moet de behandeling herhaald worden?

Het is veilig om de behandeling dagelijks uit te voeren, maar het is niet nodig. De oplossing blijft drie dagen lang in het lichaam en blijft in die tijd doorwerken. Het beste resultaat bereikt u als u de behandeling doet met tussenpozen van vier of vijf dagen, met nooit meer dan een week tussen de behandelingen, want anders wordt het vet weer hard.

Zullen de centimeters er weer aankomen?

Cliënten die via dit programma centimeters hebben verloren zijn deze, plus het gewicht, permanenter kwijtgeraakt dan mensen die een ander afslanksysteem hebben gevolgd. Let wel dat u niet meer kunt eten dan goed is voor de maat die u wilt zijn. Vermijd alcohol, zout, specerijen, suiker en oliën, anders zal het water dat u drinkt de gifstoffen en het vet niet kunnen afvoeren naar het lymfesysteem. Vet is niet zwaar, dus u zult slechts ongeveer een pond aan gewicht verliezen, nadat u water heeft gedronken om het lichaam door te spoelen.

Waarom is water drinken zo belangrijk?

Set-N-Me-Free bodywrap is een verstevigend en verstrakkend proces dat resultaat geeft door het lichaam te ontgiften. Het is geen programma om water kwijt te raken en geen bodywrap die dehydratie bevordert. De centimeters die u kwijtraakt zijn het resultaat van de gifstoffen die vanuit de vetcellen naar het lymfesysteem worden afgevoerd. U moet water drinken om de gifstoffen uit het lymfesysteem te spoelen. De bodywrapoplossing blijft 3 dagen in het lichaam. Door 3 dagen lang na de wrapbehandeling 3-4 liter per dag te drinken zullen de grotere gifstoffen continu uit het lichaam afgevoerd worden. Op de vierde dag raden we nog een behandeling aan. Vaak zal het verlies vóór deze wrap nog groter zijn dan die na de vorige wrap, omdat het water zoveel heeft weggespoeld.

Hoe zit het met medische problemen?

Als u door een dokter wordt behandeld, neem dan deze brochure en de ingrediëntenlijst van de Body Wrap oplossing naar een medische specialist. Hoge bloeddruk, slechte bloedsomloop, suikerziekte enz. zouden geen probleem moeten zijn, omdat er geen zout, klei of chemicaliën worden gebruikt en de wrap niet strak wordt aangebracht. De cliënten zullen lekker comfortabel zijn en de hele ervaring erg ontspannend vinden.

Wat zijn de resultaten na de behandeling?

Nadat de wrap is verwijderd zal de huid heerlijk zacht en glad zijn. Men voelt zich meestal strak en fris en heeft niet het gevoel dat er een bad nodig is. Maak een afspraak voor een volgende behandeling over 4-5 dagen en drink tot de volgende wrap iedere dag 3-4 liter water.

Verwijdering van gifstoffen om het stoppen met roken makkelijker te maken?

De verwijdering van gifstoffen die de maatvermindering veroorzaakt lijkt ook de gifstoffen uit het lichaam te verwijderen die mensen die proberen met roken te stoppen naar een sigaret doen snakken. Maak een afspraak voor bodywraps met tussenpozen van 4-5 dagen en drink na iedere behandeling 3 dagen lang elke dag 3-4 liter water.

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter