Info Annemarie Börlind

Annemarie Börlind 

De verzorgingsproducten van Annemarie Börlind staan in harmonie met de natuur en zijn 100% natuurlijk, 100% zuiver en 100% werkzaam. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke stoffen, kruidenextracten en zijn ongeparfumeerd en vrij van dierlijke extracten.
Ze worden goed door de huid verdragen, zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierproefvrij!
Goedgekeurd door Greenpeace als cosmetica zonder gifstoffen!
Uiteraard zijn er voor ieder huidtype geschikte producten.

Bij ons staat het gebruik van doeltreffende huidverzorgingsproducten voor op. Pure producten die de werking van de huid ondersteunen en verbeteren. Bij ons treft u dus géén cosmetica aan met onnodige chemische toevoegingen die er alleen maar voor zorgen dat uw huid onnodig wordt belast. Deze belasting eist vroeg of laat zijn tol. De tolerantiegrens van de huid wordt dan bereikt, waardoor er een allergische reactie kan optreden.

Wij adviseren u om zorgvuldig met uw huid om te gaan. U heeft maar één huid en deze is niet vervangbaar! Daarbij is uw gezicht toch min of meer het visitekaartje van uzelf. Zie het als een investering in uzelf.
U bent het waard !

 

Het Complete Verzorgingssysteem

Waarom raden we aan om ons complete verzorgingssysteem te gebruiken? Omdat de huid verschillende behoeften heeft: Bescherming overdag, voeding tijdens de nacht. De huid moet ook twee keer per dag gereinigd en versterkt worden. De individuele componenten vullen elkaar aan om de algehele ervaring te optimaliseren

1. Reinigen
Het reinigen van de huid helpt de huid om zich optimaal te herstellen en de voeding tot zich te nemen. De huid moet tweemaal daags, grondig maar voorzichtig, gereinigd worden om het residu van de stofwisseling en vuildeeltjes te verwijderen.

2. Verstevigen / Hydrateren
Deze stap bereidt de huid voor op het aanbrengen van verzorgingsproducten en optimaliseert de effectiviteit hiervan. Afhankelijk van het huidtype, kan deze stap een desinfecterend, glad trekkend, versterkend, stabiliserend, hydraterend of verstevigend effect hebben.

3. Verzorgen

De huid herstelt zichzelf terwijl u slaapt. Om deze reden raden wij aan een voedende nachtcrème te gebruiken, die hoge waarden van actieve ingrediënten bevat, om het herstel van de huid aan te moedigen.

4. Bescherming

De beschermende dagcrème vervolgt het verzorgende effect van de nachtcrème. Ook beschermt het de huid tegen droogheid en verouderingsprocessen, die veroorzaakt worden door de zon en milieu gerelateerde factoren.

5. Exclusieve verzorging

Voor de huid die speciale aandacht vraagt, of wanneer u gewoon zin hebt uzelf te verwennen, zijn onze exclusieve producten de perfecte keuze.

Het Zorgsysteem Van Annemarie Börlind

Waarom raden we een systematisch zorgsysteem aan? Omdat uw huid verschillende behoeften heeft: Bescherming voor de dag en zorg voor de nacht. Bovendien moet de huid gereinigd en tweemaal daags versterkt worden.
De afzonderlijke onderdelen van het zorgsysteem bouwen op elkaar voort en optimaliseren daarmee de resultaten van de zorgverlening.

producten 1

producten2

producten3

Meer uitleg over de producten van Annemarie Börlind kunt u vinden op: http://www.boerlind.com/boerlind-nl/producten/gezicht.html

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel: 0528-373882

info@beautynolderwoud.nl

 

Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter