Gezichtsbehandelingen

 

De verzorgingsproducten van Annemarie Börlind staan in harmonie met de natuur. Ze zijn gemaakt op basis van natuurlijke stoffen, kruidenextracten en zijn vrij van dierlijke extracten. Ze worden goed door de huid verdragen en zijn dermatologisch getest, goedgekeurd door Greenpeace als cosmetica zonder gifstoffen. Uiteraard zijn er voor ieder huidtype geschikte producten.

Mini anti- vermoeidheidsbehandeling (20 min.) €14,50
Heeft u vanavond een feestje, maar een vermoeide blik of wallen onder uw ogen? Om toch met een frisse blik de deur uit te gaan bieden wij u deze speciale behandeling aan, bestaande uit: Een verfrissend gezichtsmasker en een anti stress oog behandeling. Goed voor donkere kringen, fijne rimpeltjes en wallen rond of onder de ogen.

Acnebehandeling, 30 min. € 29,95
Reinigen, enzympeeling, verwijderen van onzuiverheden, zuiverend masker dagverzorging en huidadvies

Jeugdbehandeling, t/m 16 jaar. 45 min. € 38,00
Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen,gelaat/decolleté massage, zuiverend masker,dagverzorging en huidadvies

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op de huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden. De behandeling is er op gericht kennis te maken met de schoonheidsspecialiste en de huid in een korte tijd te reinigen en te verzorgen. Deze kennismakingsbehandeling is een perfecte basis om te beginnen met een juiste huidverzorgingsroutine. De huid wordt van verontreinigingen ontdaan. Hoogwaardige kruidenextracten zoals: kamille, salie, aloë vera en panthenol kalmeren de geïrriteerde gebieden van de (acne)huid en reguleren de vethuishouding van de huid. De huidflora wordt hersteld ! De behandeling begint met een grondige reiniging met reinigingsgel. Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Om de huid op te weken volgt er een stoombehandeling met kruiden. Hierna worden evt. mee-eters en/of acne verwijderd. Een masker zorgt ervoor dat de huid weer kalmeert. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dagverzorging.

Mini gezichtsbehandeling 30 min. €29,50
Huidanalyse, reiniging, masker, decolleté- en nek massage, nabehandeling, dagverzorging en huidadvies

Quick gezichtsbehandeling 45 min. € 39,50
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging en huidadvies

Basis gezichtsbehandeling 60 min. € 59,50
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen,onzuiverheden verwijderen, gelaat- decolleté- en nek massage, masker, dagverzorging en huidadvies

Luxe gezichtsbehandeling 80 min. € 79,95
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, verkoelende en verstevigende eyepads, gelaat- nek- en decolleté massage, masker, handmassage tijdens het masker, dagverzorging en huidadvies

Anti-aging gezichtsbehandeling 90 min. € 89,95
Luxe behandeling voor de veeleisende huid.
met een samenstelling van witte truffel, Botanisch Hyaluronzuur en rijkheid aan vitamine. Activeert de regeneratie en celvernieuwing van de huid.
Deze behandeling zorgt voor een onmiddellijk liftend effect.

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, verkoelende en verstevigende eyepads, gelaat- nek- en decolleté massage, masker, handmassage tijdens het masker, dagverzorging en huidadvies

Couperose behandeling 60 min.€ 59,95
Deze behandeling is tegen ontsierende aderen.
Er wordt gebruik gemaakt van speciale producten tegen couperose.
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, gelaat/decolleté massage, masker, dagverzorging en huidadvies.

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met kleine behandelingen zoals: harsen van bovenlip en/of kin, verven van wimpers en/of wenkbrauwen voetmassage of handmassage voor € 9,95 Gelieve dit bij het maken van uw afspraak vooraf aan ons door te geven zodat wij daar extra tijd voor kunnen reserveren.

 * Wanneer u een behandeling gepland heeft, maar niet bij ons verschijnt zonder dit te laten weten, dan zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag in rekening te brengen.

De producten van Annemarie Börlind kunnen een grote impact hebben op uw huid door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Het beste voor uw huid is om deze producten thuis te blijven gebruiken om de resultaten van de behandelingen te behouden. Deze samenwerking is zeer belangrijk, want deze versterkt, versnelt en behoudt de zichtbare resultaten.

 

Heeft u vragen of wilt u reserveren?

Tel: 0528-373882

info@beautynolderwoud.nl

 
Share on Facebook+1Share on LinkedInPin it on PinterestShare on Twitter